Praktiske ordninger

OPPSLAGSTAVLENE I GANGEN

Viktig informasjon henges opp der.
Det er nyttig å se på tavlene hver dag.

Vi har også oppslagstavler inne i de andre rommene. Der henger vi opp ting barna har laget, foto….. i forbindelse med temaer/ satsingsområder.

BESKJEDER
Av praktiske grunner ønsker vi å få beskjed dersom barna skal ha fri, er syke, kommer seinere, skal hentes tidligere…..
Spesielle hendelser som kan ha innvirkning på barna og deres hverdag, vil vi gjerne ha beskjed om. Da står vi bedre rustet til å støtte barna i løpet av dagen.

SYKDOM
Ved sykdom må barna være hjemme. Barnet kan komme tilbake når det er smittefri og kan følge barnehagens rutiner for eksempel: være ute.

BARNAS KLÆR / SKIFTKURVENE
Barna trenger et sett klær som skift i kurvene sine, og det er viktig at de er merket med barnas navn. Det hjelper oss til å ha oversikt og holde orden.

MÅLTIDER OG FØDSELSDAGSFEIRING
Barnehagen serverer alle måltider.

Vann og melk drikkes til måltidene og vann er tørstedrikk. Sjokoladepålegg og syltetøy hører ikke med som påleggsvalg og kaker, gelè og lignende utelates som valg ved bursdagsfeiringer.

Vi serverer varme måltider to ganger i måneden.

Vi oppfordrer foreldre til å unngå å sende med barn kjeks, boller, kaker o.l.  til utdeling.

I forbindelse med fødselsdager får barnet være midtpunkt i en felles samling der det selv bestemmer; eventyr, sanger, lek….. Barnet får innenfor en ramme velge hva som skal spises ved siden av, eller i stedet for brødskivene.
Se bursdagspermen i barnehagen.

Vi i personalet synes det er trivelig med spørsmål – ta kontakt dersom du lurer på noe!